Російські спецслужби продовжують знешкоджувати терористів на своїй території - постріли лунають в районі Кулієва.

Цього разу більше десяти бойовиків "Ісламської держави" знищили в Кабардино-Балкарії.

Як повідомляє Кавказский узел, таку інформацію підтвердили в російському антитерористичному комітеті. Незважаючи на те, що режим АТО знятий в 13:00, спецоперація продовжується.

Експерти провели слідчі дії і також знешкодили цех банди, в якому виготовляли вибухівку.

База терористів розташовувалася в горах, оточеними лісами. Терористи пручалися діям спецслужб і намагалися прорвати їх оточення. Російські спецслужби все ж впоралися і знешкодили злочинне угруповання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У ході спецоперації вбили двох братів близнюків Юрія та Івана Біцуева, які присягнули на вірність ІДІЛ.

Також вбили Мурата Жамборова, Анзора Тенгізова, Володимира Тенгізова та Арсена Белімготова.

Експерти уточнили, що терористи готували вибухи в Північно-Кавказькому регіоні, також вони займалися транзитом людей з Росії в Сирію для участі в боях на боці ІДІЛ.

Читайте також: Росія повинна знищувати ІГІЛ, а не повстанців - Обама

Нагадаємо, що терористи "Ісламської держави" заявили, що будуть знищувати росіян, поки президент Росії не віддасть всі мусульманські землі.