Несподівано пальму першості, як кримінальне і небезпечне місто в Україні отримало місто Черкаси. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив В'ячеслав Аброськін. Передає Хвиля.

Так перший заступник голови Національної поліції України пише:

"Мирне місто Черкаси, де кілька днів тому проводив нараду керівників кримінальної поліції України — найкримінальніше місто в країні".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Аброськін, однією з причин, чому Черкаси опустилися в рейтингу найбезпечніших міст, є відсутність програми Безпечне місто.

Як відомо, ця програма передбачає встановлення сучасних засобів відеоспостереження в громадських місцях, на великих інфраструктурних об'єктах для моніторингу, контролю і оперативного реагування.

У той же час поліцейський зазначив, що найбезпечнішим містом України є Маріуполь.

"Сьогодні Маріуполь – це найбезпечніше місто, тому що суспільство, поліція і військові роблять все можливе для цього", - написав він.

Аброськін підкреслив, що саме запровадження комплексної системи безпеки в Маріуполі Донецької області дозволило перетворити близький до фронту місто в найбезпечніше.

Поліцейський зазначив, що в Маріуполі діють програми"Безпечне місто", "Правопорядок".

Зранку по дорозі на службу чомусь згадав Маріуполь. 2014-2015 роки. Йде війна, гинуть щодня мирні люди, окупанти...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Vrijdag 26 oktober 2018

Варто відзначити, раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв назвав найбільш проблемними регіонами в Україні Дніпро, Харків, Запоріжжя та Одесу.

Нагадаємо, у Черкасах знайшли скелет дружини убитого депутата. Покійного депутата Сергія Гуру підозрюють у вбивстві дружини. Дружина вбитого черкаського депутата пропала 15 років тому - за непідтвердженою версією, її застрелив сам Гура.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в одному з дворів у місті Черкаси, як стало відомо, загорівся припаркований позашляховик. Кажуть, що власником джипу є місцевий депутат.

Також "Знай.uа" писав, у Черкасах п'яний депутат, голова фракції "Партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко влаштував п'яний дебош у барі зі стріляниною, після чого на своєму Mercedes збив людей.