В Луцьку Волинської області в результаті стрілянини на автомийці одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Про це повідомив спікер Нацполіції Ярослав Тракало, передає "Українська правда".

"У Луцьку на автомийці на вулиці Набережній близько 14:50 сталася стрілянина. За попередньою інформацією, одна людина загинула, двоє госпіталізовані з вогнепальними пораненнями", - сказав він.

У місті введено оперативний план "Сирена", поліція розшукує зловмисників.

За інформацією волинських ЗМІ, під час стрільби було поранено одного з місцевих кримінальних авторитетів на прізвисько "Аслан".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Начальник прес-служби обласного главку поліції Віктор Гомоль, відомості за фактом злочину вже вносяться до ЄРДР, передає 112 Україна.

Раніше ми писали, що в Флориді в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців пише Reuters. Повідомляється, що жертвами нападу стали дві жінки. 61-річна Ненсі Ван Весем і 21-річна Маура Бінклі.

Ще чотири людини поранено, з яких троє перебувають у лікарні в критичному стані. Вбивцю звуть Скотт Пол Бейерл.

Також ми писали, що неділю ввечері, 4 листопада, Київ поставила на вуха стрілянина в одному зі спальних районів столиці.

У повідомленні говориться, що у районі Березняків, на Тичини, 6 (біля дитячої поліклініки), невідомий неадекват дістав зброю і невідомо навіщо почав стріляти.

Стріляв у землю і вгору, без певної мети. При затриманні голосно кричав, що він "свій", а пістолет "стартовий" і це, типу, такий "прикольчик".

Цікаво те, що користувачі мережі засудили поліцейських за нецензурну лайку під час затримання.

"І хто навчив патрульну поліцію так висловлюватися? Четверо на одного", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, озброєний неадекват захопив синагогу в штаті Пенсільванія і відкрив стрілянину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в одному з київських кафе сталася перестрілка, постраждали дві людини.

Також Знай.uа" писав, у справі керченської стрілка спливли шокуючі подробиці.