У суботу, 6 квітня у Переяслав-Хмельницькому районі Київської області в автомобілі Toyota Camry на ходу стався вибух. В результаті події водій помер у лікарні.

Цю інформацію повідомили dtp.kiev.ua.

Вже стало відомо, що у автомобілі здетонував вибуховий пристрій. Після вибуху машина вилетіла з проїжджої частини і влетіла прямо в дерево.

Чоловік, який був за кермом, виявився мешканцем Полтавської області 1976 року народження, в результаті отриманих травм загинув.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Весь салон був залитий кров'ю. Забрали в швидку, інтубували, протягом півгодини, незважаючи на проведені реанімаційні заходи, водій помер не приходячи до тями". йдеться в повідомленні

Під час вибуху чоловік отримав міно-вибухову травму, кілька осколків потрапили в голову.

На місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, в українській столиці 1 квітня водієві фургона Volkswagen було не до жартів. Відомо, що транспорт під час руху провалився в глибоку яму на проїжджій частині. На щастя, в салоні, окрім водія, нікого не було й сам він відбувся лише легким переляком. Від допомоги медиків він відмовився.

За словами водія, мікроавтобус не був перевантажений і швидкість не перевищувала межу. Небезпечна ділянка не була перекрита, хоча в ямі виявилося пластикове дорожнє покриття.

ДТП
ДТП

Раніше ми писали, 26 травня о 19.20 на в'їзді в Плебановку Теребовлянського району відбувається жахлива ДТП. Автомобіль "Шевроле", за кермом якого перебуває 19-річна мешканка Борщівщини, злітає з дороги і врізається в стовбур дерева. Травмованих троє: водій, його друг, якому, до речі, належав автомобіль, і 17-річна родичка водія. На наступний день неповнолітня дівчина помирає від отриманих травм.

Як повідомляв Знай.uа, смертельна ДТП на трасі Київ-Харків: автобус розплющив легковика в коржик, кадри не для слабкодухих.

Також Знай.uа писав, що затримали нелюда, який бив і відбирав зброю у лежачих нацгвардійців після ДТП.