У Днипре сталася моторошна авария за участю нетверезого водія. Відомо, що на Слобожанському проспекті трапилося подвійне ДТП, імовірний винуватець зник з місця злочину. У той час, поки лікарі надавали допомогу постраждалій дівчині, поліцейським вдалося заарештувати п'яного як чіп водія.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

ДТП

За інформацією журналістів аварія сталася в ніч з 5 на 6 квітня. Інцидент стався на перетині проспекту Слобожанського і вулиці Калиновій. Автомобіль Kia, який стояв на світлофорі, "наздогнала" сіра іномарка, а потім спробувала сховатися. У цей момент іномарка врізалася Mazda, яка їхала у бік правого берега. Не розбираючись в тому, що сталося, водій іномарки зник у невідомому напрямку.

ДТП

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Водій вдарив нас і спробував сховатися. Поїхав на червоний і врізався в Mazda, яка їхала на зелений", — розповіла пасажирка Kia.

Автомобіль Kia практично не постраждав, в той час як Mazda сильно пошкоджена. Дівчині, яка перебувала за кермом Mazda знадобилася допомога лікарів і з місця аварії її госпіталізували в міську клінічну лікарню №6.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 6 квітня в Переяслав-Хмельницькому районі Київської області в автомобілі Toyota Camry на ходу стався вибух. У результаті події водій помер у лікарні. Цю інформацію повідомили dtp.kiev.ua. Вже стало відомо, що в автомобілі детонував вибуховий пристрій. Після вибуху машина вилетіла з проїжджої частини і влетіла прямо в дерево. Чоловік, який був за кермом, виявився мешканцем Полтавської області 1976 року народження, в результаті отриманих травм загинув.

Нагадаємо, забудьте про зарядку електрокара під вікном: в Україні з'являться автостоянки нового типу.

Як повідомляв Знай.uа у київському метро стався колапс: тисячі людей не можуть виїхати, що відбувається.

Знай.uа писав, популярний український співак розбився в ДТП: усе відбулося за лічені секунди.