Столичні поліцейські отримали повідомлення, що на Кільцевій дорозі викрали чоловіка. Йому на голову нібито наділи пакет і посадили в автомобіль та повезли в невідомому напрямку. На пошуки підняли наряди поліції.

Про це повідомляє на Інформатор.

6 квітня о 18:30 в поліцію повідомили, що на Кільцевій дорозі навпроти ринку на зупинці громадського транспорту зупинився чорний автомобіль BMW. З нього нібито вийшли двоє невідомих, наділи на голову чоловікові пакет, посадили його в машину та зникли в невідомому напрямку.

викрадення людини

На розшук викрадачів направили поліцейських і оголосили по всій столиці план "Перехоплення". Авто "викрадачів" та учасників знайшли та затримали того ж дня ввечері. Автівка була припаркована вулиці Берковецькая.

Проте пізніше з'ясували, що викрадення виявилося фейком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

автомобіль

Як виявилося, це був "соціальний експеримент". Таким чином "викрадачі" хотіли перевірити, якою буде реакція українців та як діятимуть перехожі у такій ситуації.

Крім того, все, що відбувається вони знімали на відео .Всіх учасників правоохоронці доставили в управління поліції для дачі пояснень, де "потерпілий" написав заяву про відсутність претензій до своїх товаришів. Після проведення перевірки поліцейські нададуть правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, відомого футболіста викрали просто посеред матчу. Невідомі в балаклавах посадили чоловіка до гелікоптера та зникли у невідомому напрямку. Випадок стався на Сицилії під час аматорської гри.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі молоді люди заради забави позбавили життя людини. Свої звірства вони знімали на камеру.

Також Знай.ua писав про те, що на Сумщині схопили винахідливих чоловіків, які намагалися вкрасти нафту з трубопроводу.

Наразі вже відомо, що у зловмисників вилучили автомобіль з спеціальною ємністю, що була заповнена на третину.