Поліцейські затримали трьох чоловіків, які намагалися відкачати нафту з трубопроводу в Сумській області.

Про це повідомляє регіональна прес-служба Нацполіції.

Наразі вже відомо, що у зловмисників вилучили автомобіль з спеціальною ємністю, що була заповнена на третину.

"Зловмисники переганяли нафтопродукти в спеціально облаштований для цього автомобіль КамАЗ. Врізка в нафтозбірний колектор була зроблена на 12 кілометрі від села Кашпури Роменського району", - йдеться в повідомленні.

Крім того силовики вже встигли зазначити, що затриманими виявились 50, 47-й 42-річний односельці. Чоловіки зізналися у скоєнні крадіжки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

місце злочину

місце злочину

Варто нагадати, що ПриватБанк знову опинився у епіцентрі чергового скандалу, цього разу пов'язаному із крадіжкою коштовностей. Клієнт Приватбанку поскаржився на співробітників через зникнення коштовностей з банківської комірки.

"Сьогодні виявлена пропажа коробочки з родинними цінностями на відділенні Лентовича,1. Прошу провести розслідування в найкоротші терміни, мені назвали 7 днів. Без співробітників відділення крадіжка не могла відбутися, так як другий ключ зберігається у відділенні. А ось дублікат клієнтського ключа могли зробити як колишні клієнти, так і співробітники", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "ПриватБанк" після низки конфліктів не перестає викликати гнів українців. При чому, люди залишилися незадоволеними на цей раз не тільки діями банку в плані банківських продуктів, клієнтів, але і ставленням до людей у відділенні банку.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві копи затримали двох чоловіків. Зловмисники прикидались таксистами і грабували своїх пасажирів. Горе-таксисти їздили по місту з характерною "шашкою" таксі і підшукували в громадських місцях.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві двоє чоловіків побили працівника СТО і заштовхали в викрадений автомобіль. Злочин стався на одній з київських заправок. Двоє викрадачів побили працівника станції, заштовхали його в авто Audi Q7 і відвезли до нього додому в місто Бровари Київської області.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман