"ПриватБанк" після низки конфліктів не перестає викликати гнів українців. При чому, люди залишилися незадоволеними на цей раз не тільки діями банку в плані банківських продуктів, клієнтів, але і ставленням до людей у відділенні банку.

"Приміщення не провітрюване. Кисню 000%. Попросиш відкрити вікно, відразу тобі хамити керуючий банку мацюк: «будеш дихати у себе вдома», - відповідає керуючий. Дуже важка атмосфера, більше години треба стояти в черзі." - пише Денис.

Клієнти банку скаржаться ще й на розголошення банком конфіденційної інформації:
"Я є інвалідом 1 групи, для отримання пенсії оформив картку в 2013 році, в березні 2017 року переоформлював картку для отримання пенсії іншою довіреною особою. Зааставили оформити через будь-якого нотаріуса джорогостоящую довіреність і тягнули 2 місяці, перш ніж видали карту, НЕ забувши при цьому попередити особа раніше получавщее за мене пенсію, що я міняю карту і тепер особа раніше отримувала пенсію за мене знає про мої всі транзакції. тобто шахраї приватбанку ПРОДАЮТЬ мою конфедиційну інформацію."

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, українці діляться тим, що співробітники Приватбанку псують майно:
"УВАГА!!! На території Дніпропетровська та Дніпропетровської області. Співробітник Привату обрисовует і обклеює двері наклейками ПрихватБанка, залишаючи свій номер телефону"

А так само, громадяни все частіше стають жертвами крадіжки коштів з карт банку:
"Сьогодні 16.03.2019 аферисти банку обманним чином зняли з моєї картки 10000 грн .Представилися службою безпеки банку, мали всю інформацію про моєму рахунку, номери телефонів, моє ім'я.Коли я додзвонилася до 3700, мені повідомили що це шахраї, заповнили заявки за даним фактом і порадили звернутися в поліцію, що я і зробила.Приватбанк не визнає своєї провини, але це точно їх працівники.Найцікавіше, що та сума, яку я отримала у них за депозитом за три роки.", "повернула їх дол..ю карту з істерикою, після того як останні 800 грн були зняті невідомо ким з мого рахунку. Намагалася з'ясувати причину, марно. "приват - відстій і помийна яма, ні в одному цивілізованому банку такий безлад не відбувається... вальцман спиз**ть банк зумів, але розуму зробити його цивілізованим не вистачило"

Нагадаємо, що ПриватБанк поставив українців "на лічильник".

Раніше, портал Знай. ua повідомляв, що ПриватБанк попередив про вікторині "на мільйон".