ПриватБанк знову опинився у епіцентрі чергового скандалу, цього разу пов'язаному із крадіжкою коштовностей.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це стало відомо із офіційного повідомлення клієнта у розділі "Відгуки" на сайті Мінфіну.

Клієнт Приватбанку поскаржився на співробітників через зникнення коштовностей з банківської комірки.

"Сьогодні виявлена пропажа коробочки з родинними цінностями на відділенні Лентовича,1. Прошу провести розслідування в найкоротші терміни, мені назвали 7 днів. Без співробітників відділення крадіжка не могла відбутися, так як другий ключ зберігається у відділенні. А ось дублікат клієнтського ключа могли зробити як колишні клієнти, так і співробітники", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Служба підтримки "Приватбанку" у свою чергу відреагувала на дане повідомлення і запевнила клієнта банку в екстреному розгляді.

"Випадок, який Ви описуєте вимагає невідкладної перевірки. Дозвольте нам це зробити: надайте, будь ласка, особистим повідомленням Ваш номер телефону, вказаний в банку.", - заявили в Приватбанку.

Нагадаємо, державний банк ПриватБанк звернувся до українців. Вже оголошено старт реєстрації на першому етапі головного українського відбору для конкурсу "Фінансовий геній".

Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

Банк проводить конкурс на звання фінансового генія року серед школярів. При цьому встановлено призовий фонд змагання 120 тисяч гривень. В умовах конкурсу зазначено, що взяти участь у ньому може школяр з будь-якого класу і міста України.

Як повідомляв раніше Знай.ua, державний банк "ПриватБанк" "порадував" українців черговим повідомленням про здорожчання деяких послуг.

ПриватБанк
ПриватБанк

Відповідний анонс з'явився на сайті Мінфіну у понеділок, 18 березня.

У повідомленні йдеться про додаткові комісії для клієнтів при переказі грошей на картки інших банків, згідно з діючими тарифами.

Також Знай.ua писав про те, що за минулий рік в Україні зросли збитки банків від незаконних дій з платіжними картами, найбільша кількість випадків відбувалося через інтернет.