Міст з автомобілями впав у воду після того, як його протаранило судно, що проходило під ним, повідомляє Politeka.

Моторошний інцидент трапився в суботу, 6 квітня в північній частині Бразилії. Вантажне морське судно врізалося в міст. Внаслідок цього у воду обвалилася значна частину довжиною близько 200 метрів. У момент обвалення на мосту знаходилися як мінімум два автомобілі з пасажирами.Про це розповіли очевидці. Відомо, що вони разом зі зруйнованим мостом впали у воду.

Неясно, однак, скільки людей було поранено, і аквалангісти прочісують дно річки. П'ять членів екіпажу на судні вижили.

Про подробиці надзвичайної події повідомив губернатор штату Хелдер Барбальо. Він пообіцяв найближчим часом оголосити надзвичайний стан.

Міст в амазонському регіоні країни знаходиться на шляху до одного з найжвавіших портів Бразилії - Белем.

У місті працюють над тим, щоб очистити річку від сміття, і встановити кілька барж для транспортування з берега на берег.

В даний момент на місці надзвичайної події проводиться операція за участі рятувальників. За останніми даними, після обвалу п'ять чоловік були оголошені зниклими без вісти. Їх доля наразі залишається невідомою.

Обвал мосту

"Primeiros registros que temos sobre a queda da terceira ponte do Moju. Vou informando vocês por aqui. Neste momento sobrevoando a área com Cel. Dilson da PM, Cel. Hayman e o secretário de Segurança Ualame Machado", - Helder Barbalho (@helderbarbalho) April 6, 2019.

Також повідомляється, що найближчим часом навколо колон всіх мостів в даному регіоні планується встановити спеціальні захисні споруди.

Нагадаємо, не змирився з долею й обрав моторошну смерть: історія з Донбасу вразила дикістю всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, "немає більшої похвали!": Пальчевський різко відповів на звинувачення.

Також портал Знай.uа писав, що прийшов у наркоконтроль і програв: російський поліцейський на собі показав, як вмирають від передозування.