Засновник і президент клініки та фонду Eurolab, яка брала аналізи у одного з кандидатів у президенти, політичний діяч Андрій Пальчевський звернувся до президента і різко відповів на звинувачення.

Андрій Пальчевський

"Останнім часом потрапив під шквал божевільних винахідників порошенківського обряду. І ось вони мені пишуть якусь нісенітницю починаючи від паспорта і закінчуючи моїми виступами. Так от, я вам скажу: немає більшої похвали для чесної людини, ніж критика від Порошенка", - різко заявив у відеозверненні Пальчевський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На думку політичного діяча, у Порошенка немає шансів. Він може лише відторгуватися певним чином, домовитися, щоб його не карали, та не відбирали награбоване.

Крім того, президент клініки Eurolab вважає, що Володимиру Зеленському слід усвідомити, що за електорат стоїть у нього за спиною:

"Зеленському треба повірити в те, що його виборець готовий пробачити, що він не знає як наповняється пенсійний фонд, що він не знає вартість якоїсь труби і так далі", - раніше зазначав політичний діяч Андрій Пальчевський.

Андрій Пальчевський

Раніше повідомлялось, що Андрій Пальчевський та Дмитро Гордон завжди знайдуть спільну мову, якщо йдеться про майбутнє України.
Український телеведучий та політичний діяч Андрій Пальчевський записав спільне віде з Дмитром Гордоном, у якому він заспокоїв всіх прихильників журналістів, які переживали з приводу деяких розбіжностей у їхніх поглядах і того, що Пальчевський не раз критикував Гордона за його думки.

Нагадаємо, не змирився з долею й обрав моторошну смерть: історія з Донбасу вразила дикістю всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вулиці Лариси Руденко 10 після застілля чоловік викинувся з вікна 16-го поверху.

Також портал Знай.uа писав, що у супермаркеті АТБ охоронці затримали групу покупців.