Прикрий інцидент трапився у Сєвєродонецьку - стався вибух, в результаті якого загинув 52-річний чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Луганської області. Тіло чоловіка виявили правоохоронці на місці трагедії. Слідчі вияснили, що чоловік неодноразово починав мову про самогубство, але цього разу це були не пусті слова, він таки звів рахунки із життям раз і назавжди. Як це не сумно, а рідних загиблого чоловіка шкода...

Поліцейські припускають, що загиблий швидше за все вчинив самогубство, оскільки був важко хворим. Важкохворий чоловік підірвав себе між гаражами та підстанцією, чим міг спричинити неабиякої шкоди й іншим мешканцям району.

"Під час огляду місця вибуху, між гаражним масивом та підстанцією, слідчими було виявлено тіло загиблого місцевого жителя. Його особа встановлена. Чоловік тяжко хворів і неодноразово висловлював наміри покінчити життя самогубством", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На місці моторошного інциденту працюють слідчо-оперативна група, патрульні наряди та співробітники Державної слуби із надзвичайних ситуацій. Фахівці встановлюють всі подробиці і обставини прикрої події. Остаточні висновки щодо інциденту обіцяють зробити після проведення всіх необхідних процесуальних дій, зазначають правоохоронці.

Нагадаємо, заступник глави виборчкому повісилася перед виборами: передсмертна записка шокувала українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вулиці Лариси Руденко 10 після застілля чоловік викинувся з вікна 16-го поверху. Відомо, що чоловік був 1988 року народження, його травми виявилися несумісними з життям - смерть настала миттєво.

Також портал Знай.uа писав, що у супермаркеті АТБ охоронці затримали групу покупців. Один із затриманих, не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом.