Стало відомо, що у Сумській області заступник голови дільничної виборчої комісії повісилася на горищі у власному будинку.

Про це повідомила у вівторок, 2 квітня, начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Сумській області Ельвіра Біганова, передає агентство УНН.

"В селі Яцине Путивльського району, 29 березня, зникла жінка (яка була заступником голови дільничної виборчої комісії - ред.). В той же день ввечері її знайшли рідні на горищі (власного будинку - ред.) повішеною", - розповіла Біганова.

Згідно з інформацією, було зроблено гучну заяву, що жінка повісилася за кілька днів до виборів, тому що була заступником голови виборчого ділянки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Це самогубство і до виборів не має ніякого відношення. В кишені жінки ми знайшли записку, де вона просила нікого не звинувачувати в її смерті. Також, варто відзначити, що в родині вже були випадки суїциду. Батько повісився, а брат отруївся", - пояснила Біганова.

Наголошується, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст 115 КК України (вбивство). В рамках цього кримінального провадження з'ясовують обставини події.

Нагадаємо, що у Києві сталася страшна трагедія. В магазині квітів знайшли повішеного чоловіка. Чому чоловік звів рахунки з життям у своєму кіоску, поки не відомо.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вулиці Лариси Руденко 10 після застілля чоловік викинувся з вікна 16-го поверху. Відомо, що чоловік був 1988 року народження, його травми виявилися несумісними з життям - смерть настала миттєво.

Також портал Знай.uа писав, що у супермаркеті АТБ охоронці затримали групу покупців. Один із затриманих, не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом.