Чоловік, який загинув через вибух в його автомобілі, виявився відомим бізнесменом.

Про це інформує УНН.

Як повідомляє джерело, загиблий займався бізнесом у сфері посередництва в торгівлі машинами та промисловим устаткуванням. Чоловік був генеральним директором торгової фірми.

вибух авто

Як відомо, 6 квітня в результаті вибуху гранати, автомобіль Toyota, який рухався по трасі, розірвало разом з водієм. У водія шансів вижити не було, від отриманих травм чоловік помер у кареті шкидеої, не приходячи до тями. Інцидент стався в районі села Студеники. Автомобіль "Toyota Camry" під керуванням чоловіка 1976 р.н. рухався по автодорозі Київ-Переяслав-Хмельницький на швидкості 150 км/год.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

швидка допомога

Викрадення посеред білого дня

Столичні поліцейські отримали повідомлення, що на Кільцевій дорозі викрали чоловіка. Йому на голову нібито наділи пакет і посадили в автомобіль та повезли в невідомому напрямку. На пошуки підняли наряди поліції.

Як пізніше виявилося, це бцв соціальний експеримент, а викрадення - фейкове.

Нагадаємо, відомого футболіста викрали просто посеред матчу. Невідомі в балаклавах посадили чоловіка до гелікоптера та зникли у невідомому напрямку. Випадок стався на Сицилії під час аматорської гри.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі молоді люди заради забави позбавили життя людини. Свої звірства вони знімали на камеру.

Також Знай.ua писав про те, що на Сумщині схопили винахідливих чоловіків, які намагалися вкрасти нафту з трубопроводу.

Наразі вже відомо, що у зловмисників вилучили автомобіль з спеціальною ємністю, що була заповнена на третину.

Дивіться: Вибори президента 2019: що буде після поразки Порошенка