У четвер, 5 квітня, у Миколаєві стався курйозні випадок. Рятувальники прийшли на допомогу маленькому "кріселки", викинотому з вікна мешканцями багатоповерхового будинку на проспекті Центральному.

рятувальники

Про це повідомляє "Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради" на Facebook.

рятувальники

"Врятували маленьке "крісленя", яке жорстокі люди викинули з вікна багатоповерхівки за адресою пр. Центральний, 135. Хоробре крісло встигло зачепитися за саму верхівку дерева, що росте біля під'їзду, і відчайдушно трималося на висоті 4-5 поверху до прибуття чергової частини 10 взводу. За допомогою автовишки до нього вдалося дістатися. Після того, як його спустили на землю, на жаль, виявилося, що крісло отримало пошкодження, тому його неможливо використовувати за призначенням", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

рятувальники

Під кумедною публікацією рятувальники підняли важливу тему, і закликали українців не викидати речі з вікон. Це може бути небезпечним для перехожих, сприяти виникненню пожеж та наносити матеріальний збиток.

рятувальники

Раніше повідомлялося, що у місті Чорноморськ Одеської області "замінували" місцевий ліцей. Відповідне повідомлення отримали працівники місцевого відділення поліції і перевірили будівлю, але ніяких небезпечних предметів не знайшли.

поліція

"Невдовзі слідчо-оперативною групою було встановлено особу хлопця, який надав неправдиву інформацію. Ним виявився 15-річний студент навчального закладу. Свій вчинок молодик пояснив "першоквітневим жартом" - повідомив начальник Чорноморського ВП Олег Чукань.

поліція

Нагадаємо, в одному з магазинів Дніпра вибухнула дитяча іграшка.

Раніше Знай.uа повідомляв, на державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех.

Також Знай.uа писав, український заробітчанин в Польщі отримав тюремний термін за любові до ігрових автоматів.