У середу, 27 лютого, рятувальники Явирницкого пошуково-рятувального відділу зуміли відшукати на хребті Смотрич туриста, який заблукав.

Чоловіка привели на пост на горі Попіван. Турист в нормальному стані, передає управління з питань цивільного захисту ІФ ОДА.

Але в той же день на горі загубився ще один турист – 66-річний чоловік з Дніпра.

Про це розповів його син, який сповістив рятувальників. Чоловік збився з шляху через туман.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено ще два рятувальника четвертої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи рятувальників з села Явірник.

Вони намагаються відшукати чоловіка на Попівані. У напрямку гори Смотрич на пошуки додатково відправили п'ять рятувальників Верховинського пошуково-рятувального відділу.

Варто нагадати, що На Харківщині на ставку в селі Студенок Ізюмського району сталася трагедія – шестирічна дитина провалилася під лід, врятувати хлопчика не встигли.

У прес-службі обласного управління Нацполіції повідомили, що двоє дітей - хлопчик і його чотирирічна сестра, вирішили прогулятися по замерзлому ставку і вийшли на тонкий лід, який під ними тріснув. Чотирирічна дівчинка відразу ж побігла кликати на допомогу, проте коли хлопчика витяли, було вже пізно.

У поліції зазначили, що сім'ї загиблого хлопчика не було на обліку в соціальних службах. Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з поміткою «нещасний випадок». Зараз поліція з'ясовує всі обставини події.

Нагадаємо, Грейт Смокі Маунтінс: містичні зникнення людей, долі яких досі невідомі

Вздовж кордону Теннессі, Північна Кароліна, на південно-сході Сполучених Штатів розташувався чудовий парк Грейт Смокі Маунтінс, який приховує в собі щось зловісне.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українців попередили про смертельну небезпеку: обходьте стороною

Також "Знай.ua" писав про те, що Врятовані заброди: в Карпатах добу розшукували туристів