У трагедії що це сталось на Старий Новий рік у Вінниці, обвинувачують іншого арештанта. Загинув вінничанин Юрій Пилявець. Його рідні кажуть, що у цій справі багато незрозумілого.

"Юрій перебував у слідчому ізоляторі. Коли дозволяли, то спілкувався із нами… Спершу він був у так званому "карантині". Втім, пізніше його перевели до іншої камери… Напередодні трагедії ми спілкувались із ним телефоном – згідно з дозволом… 15 січня все було добре. А увечері до нас додому чомусь зайшов поліцейський. Мовляв, ви родичі такого-то? Він перший повідомив, що Юрія не стало… Ми відразу поїхали до тюрми. Охоронники пояснили нам коротко, що Юру вбили під час бійки із співкамерником, та поспівчували. Ми намагались дізнатись щось детальніше. Але марно", – розповіли дружина Юрія Пилявця Альона та брат Сергій.

За висновком судмедекспертизи, а розтин тіла загиблого робили відразу двоє експертів, встановили, що причиною смерті стала сполучна травма тіла та травматичний шок. Голова, обличчя, усе тіло не синє, а чорне від побоїв. На грудях слід від сильного удару навскоси через усе тіло, наче його кинули з усієї сили об стінку чи нари, зламані ребра. Особливо з лівого боку.

За словами родичів, близько першої години ночі співкамерники чули, що Юрій хрипів, міряли йому пульс… Десь о другій ночі він помер уві сні. Тоді ж інші засуджені сповістили про це охорону. Це все демонстрували на камеру на слідчому експерименті.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але є багато нез’ясованих питань: чому у ЗМІ надали інформацію, що cпівкамерники та охоронці виявили смерть чоловіка близько 5-ї години ранку? Чому така розбіжність у часі? У камері не було слідів крові… І це після такого побиття?

Рідні Юрія Пилявця намагаються дізнатись правду вже у залі суду. Будемо ще обов’язково наполягати, аби в суді допитали інших ув’язнених та охоронників тюрми. Тим часом правоохоронці наполягають – слідство було проведене об’єктивно.

"Cлідство за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, відповідно до ч. 2 ст. 121 ККУ, завершено. Кримінальне провадження скероване до суду, - повідомили у прес-службі обласної поліції. — Підозрюваний визнав свою провину. Версії про причетність інших осіб до смерті потерпілого не знайшли свого підтвердження. Ми проводили своє службове розслідування. Займались наша внутрішня безпека, поліція та прокуратура".

Нагадаємо, вбили просто у черзі: трагедія в київському супермаркеті потрапила на відео, кадри 18+ (оновлено).

Раніше Знай.uа повідомляв, що президент розповів про маленького прутня: "Я б його відрізав".

Також Знай.uа писав, що член найжорстокішої банди України вийшов на свободу: перетворив місто на криваву баню.