У Києві сталося вбивство прямо в супермаркеті "Сільпо", що в торговому центрі "Полярний" на вулиці Калнишевського. Інцидент потрапив на камеру відеоспостереження Біля прилавка з піцою посварилися двоє молодих людей, потім один підійшов впритул до іншого і професійним ударом (ймовірно, спортсмен), потрапив потерпілому в голову. Хлопець миттєво впав. Йому допомогли піднятися, і, згідно із заявами правоохоронців, навіть відвели додому. Проте вдома він помер.

агресивного покупця ніхто не зупинив

Прес-офіцер Оболонського райвідділу поліції в коментарі виданню зазначила, що постраждалий помер не в супермаркеті, а місцем проживання. Він проживав неподалік. Жертвою виявився уродженець Сумської області 1986 р. р. Зараз агресивного чоловіка шукають, поліція вилучила відео з камер спостереження.

Судячи з відео, нападник був у капюшоні і кепці, жилетка з товстими білими шнурками на капюшоні.

Згодом, редакція порталу Знай.ua отримала листа від прес-служби компанії Fozzy Group з проханням оприлюднити їх позицію щодо жахливого інциденту. Публікуємо офіційну позицію компанії без додаткових коментарів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

3.04.2019 у магазині «Сільпо» за адресою вул. Петра Калнишевського, 2 виник інцидент між двома гостями магазину, який переріс у конфлікт. В результаті удару, один з чоловіків впав без тями. Адміністрація магазину одразу викликала бригаду швидкої допомоги. Втім, через деякий час постраждалий чоловік отямився, відмовився від допомоги лікарів та самостійно вийшов з магазину. Наступного дня від поліції ми дізналися, що він помер. Наразі триває слідство. Ми щиро співчуваємо близьким загиблого та активно співпрацюємо зі слідством. Прес-служба Fozzy Group

Нагадаємо, раніше в Києві підірвали авто офіцера спецслужб - поліція заявила про замах, дикі подробиці в нашому недавньому матеріалі.

Крім того, портал Знай.uа писав - що сталося за хвилину до непоправного - на зірку серіалів упав самогубець.

Також в одному з супермаркетів кияни отоварювалися разом з трупом охоронця - шокуюче відео зняли камери спостереження.

Труп охоронця знайшли молоді хлопці, які працюють в супермаркеті. За словами свідків, вони не знали, як йому надати допомогу. Саме тому вони звернулися до іншого співробітника магазину.

Також ми писали, що у Харкові стався прецедент "сімейного канібалізму" - батька з сином звинувачують у тому, що вони обгризли особа поліцейського.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Новгородський обласний суд виніс рішення по кримінальній справі стосовно жителя Валдая Дмитра Скіпка. Поета, який в 2016 році номінувалася на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, скоєному з особливою жорстокістю.