Після відбування покарання вийшов на волю один з "дніпровських маніяків" Олександр Ганжа. У Дніпрі чоловік брав участь у жорстоких злочину разом з Віктор Саєнко та Ігорем Супрунюком, передає Дніпро ТV.

На рахунку банди, яку називали "молотовбивці", 21 вбивство і 29 злочинів. Олександр Ганжа не брав участь у вбивствах і засуджений на 9 років за озброєні грабежі. Зараз йому 31 рік, він одружений і має двох дітей.

Олександр Ганжа - один із «Дніпровских маніяків» на волі

Член банди «Дніпровські маніяки», Олександр Ганжа, після в’язниці вийшов на волю. Про це в соцмережах написали мешканці Червоного Каменю, де і живе чоловік.

Geplaatst door ДніпроTV op Dinsdag 9 april 2019

Історія "дніпровських маніяків" бере свій початок ще 2007 році, коли вони тримали у страху все місто. У той час трупи знаходили практично щотижня: банда не боялася нападати серед білого дня, і часто спотворювала обличчя жертв з допомогою молотка.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Найстрашніше - це мотиви злочинців. За їхнімі словами, вони вбивали заради розваги, щоб було що згадати у старості.

дніпровські маніяки

Маніяки знімали власні злочини на камеру мобільного телефону і фотоапарат. Після їх затримання у справі фігурували 100 фотографій і кілька відеозаписів, від яких кров холоне у жилах.

Суд засудив Віктора Саєнка та Ігоря Супрунюка до довічного ув'язнення. Олександр Ганжа, який опинився поруч з ними, отримав дев'ять років.

поліція
поліція

Нагадаємо, жахливий інцидент стався у Борисполі Київської області. Педагога дитячого гуртка підозрюють у тому, що він розбещував неповнолітніх. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Київської області.

Раніше Знай.иа повідомляв, у фінській столиці Гельсінкі неадекватний злочинець накинувся з ножем на перехожих - про це стало відомо з повідомлення міської поліції в Twitter. Як повідомляється, від рук зловмисника постраждали двоє дорослих і одна дитина.

Також Знай.иа писав, депутат міської думи Єкатеринбурга Олександр Колесніков розкритикував боротьбу з педофілами, назвавши її "загальнополітичних трендом". Зокрема, опальний депутат зазначив, що російські силовики "шукають педофілів замість реальної роботи".