74-річний президент Філіппін Родріго Дутерте зробив чергову скандальну заяву. Політик похвалився своїм величезним пенісом і подякував за нього свого батька, про що повідомляє The Sun.

Напередодні Родріго Дутерте виступив з незвичайним повідомленням перед своїми прихильниками в місті Пуерто-Прінсес на острові Палаван. Президент Філіппін похвалився розмірами свого чоловічого достоїнства і пожартував: "Якби Бог дав мені маленький пеніс, я б відрізав його перед вівтарем. ***** син, це все, що ти дав мені?".

Родріго Дутерте

Дутерте також зізнався, що, будучи студентом іноді розгулював у публічних місцях абсолютно голим, викликаючи захоплення у своїх знайомих. За словами політика, у відповідь він почув: "***** син, Дутерте, ти такий міцний".

Також Дутерте розповів, що в молодості його член майже "дивився в небо", ледь не торкаючись його пупка, і підкреслив: "Я дуже вдячний своєму батькові".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Дутерте шокував весь світ повідомленням про єдиний свій гріх. Йдеться про позасудові вбивства всіх тих, хто пов'язаний з наркотиками. Також він висловився на адресу своїх критиків: "У чому моя вина? Хіба я вкрав хоч один песо? Мій єдиний гріх - це вбивства без суду".

Родріго Дутерте

Як відомо, президент Філіппін виступає за повномасштабну боротьбу з наркоторгівлею і наркоманами. За даними поліції, вже 3 тис. осіб, пов'язаних з наркотиками, були вбиті.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на філіппінському острові Мінданао президент Родріго Дутерте запровадив воєнний стан за причини запеклих боїв між силами безпеки і терористами "ІГ". За словами міністра оборони Філіппін Делфін Лорензана, в результаті рейду в мусульманському місті Мараві загинули двоє солдатів і один поліцейський, ще 12 осіб були поранені.

Як повідомляв портал "Знай.uа": звинуваченого в корупції і постачанні наркотиків мера портового міста Озаміс на півдні Філіппін Рейнальдо Пароджинога застрелили поліцейські в ході антинаркотичної спецоперації. Як стало відомо, разом з ним загинула його дружина і щонайменше 13 інших осіб, які підозрювалися в незаконному обороті наркотиків і чинили опір арешту.

Також "Знай.uа" писав, що президент Філіппін Родріго Дутерте приїхав з візитом до Москви, проте надовго там не затримався. На самому початку зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним Дутерте заявив, що повинен повернутися на Філіппіни, де не припиняються зіткнення.