У середу, 10 квітня, у Хмельницькому замінували два торгово-розважальних центри "Квартал" та "Оазис". Так, в дирекцію одного з ТРЦ близько 17:00 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, що будівлю заміновано. Про це повідомила прес-служба обласної поліції, передає ye.ua.

Наголошується, що всі оперативні служби з'їхалися на екстрений виклик у ТРЦ "Квартал" на Кам'янецькій, 17.

"До керівництва торгово-розважального центру приблизно в 17:00 подзвонив невідомий, який повідомив, що ТРЦ замінований", - повідомила Інна Глега, представник управління Нацполіції області.

Буквально через півгодини надійшло ще одне повідомлення. На цей раз про замінування ТРЦ "Оазис", що на вулиці Степана Бандери, 2А. Співробітники правоохоронних органів негайно евакуювали всіх співробітників і відвідувачів на вулицю.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Відомо, що в обох ТРЦ працювали вибухотехніки, рятувальники і поліція. Також біля входу були карети швидкої допомоги та газової служби. Крім того, поліція перекрила рух по вулиці Вайсера від перехрестя з Соборної.

О 8 вечора обмеження руху транспорту і людей зняли, проте в будівлі відвідувачів досі не пускають.

Нагадаємо, що у середу, 27 березня, в Києві замінували великі торгові центри Gulliver і Skymall. На місце події прибули правоохоронні органи, медики і пожежники. Всіх відвідувачів евакуювали.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запоріжжі невідомі повідомили про замінування будівлі оборонного заводу. Якийсь громадянин зателефонував у поліцію і заявив, що на заводі "Іскра" закладено вибухівку. Цей завод спеціалізується на виробництві радіолокаційної техніки для Збройних сил України.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі в одному з магазинів електроніки, який розташований на перетині проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Пастера прогримів вибух. Працівники магазину зуміли загасити гіроскутер до того, як приїхали рятувальники. У інциденті ніхто не постраждав.