У четвер, 11 квітня, стало відомо про масштабну пожежу в Москві - спалахнув храм Христа Спасителя.

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT та публікує відео з місця НП.

У повідомленні йдеться, що поруч з церквою спалахнули господарські побутівки. Загоряння ліквідовано о 6:40 за московським часом. Його площа склала 80 квадратних метрів.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Інформації про постраждалих не надходило, ніхто не звернувся за медичною допомогою.

Імовірно, причиною пожежі стало коротке замикання в тимчасовій електромережі, яка забезпечує живлення побутівок.

Нагадаємо, прикрий інцидент трапився уночі 7 квітня в Києві. Жахлива пожежа на вулиці Гомельської Подільського району. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Пожежа

Інформацію про пожежу вогнеборці Головного управління ДСНС України Києва отримали в 23:06.

На місці інциденту встановили, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил та дерева. На момент прибуття вогнеборці визначили, що полум’я охопило площу 200 кв. м з розповсюдженням вогню на одноповерховий житловий будинок та гараж.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з Донбасу прийшли сумні і жахливі новини. З'явилася інформація, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Ймовірно, у путінських головорізів вибухнув боєкомплект. Інцидент стався у ніч з 6 на 7 квітня.

вибух
вибух

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook блогера Юрія Мисягіна.

За інформацією блогера, вибух стався близько півночі в районі Кіровська та Первомайська. А в нічному небі можна було спостерігати потужне зарево від вибуху.

"Вибух був настільки сильний, і зарево було настільки яскравим, що дуже добре було чути і відмінно проглядалося з позицій ЗСУ, розташованих на відстані 10-13 км. По інформації від місцевих жителів, що живуть на окупованій території, у військових (бойовиків) щось вибухнуло, розкидано снаряди і горить посадка", – написав Мисягін.

Також Знай.ua писав про те, що жителів Кропивницького налякали потужні вибухи, які пролунали на газовій заправці, поруч з якою знаходиться автостоянка.