У Пісочині Харківської області двоє восьмикласників і один учень 9 класу згвалтували 6-річного Вову з багатодітної сім'ї, який має вади розвитку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що постраждалого хлопця нелюдли заманила у напівзруйновану будівлю, де і познущались з його. При цьому, 11-річного брата постраждалого хлопця вони силою виштовхали за двері колишньої аптеки.

місце злочину

Відзначається, що сцену знущання знімали на відео, яке пізніше пропонували купити в школі за 50 гривень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Батьки постраждалого хлопчика дізнались про шокуючу подію лише на третій день після знущань. Мати відразу ж звернулась до правоохоронців, а там, схоже, можуть спустити справу на гальмах: мовляв, з жертвою проблематично спілкуватися, а прямих доказів злочину немає. Та й ролик знайти не можуть.

При цьому силовики всеж дослідили будівлю колишньої аптеки, де нелюди нібито знущались із хлопця, опитали підлітків і відпустили їх додому.

У свою чергу жителі міста бояться відпускати своїх дітей до школи "де навчаються моральні виродки" та вимагають чесного і неупередженого розслідування

Кажуть, не доб'ються справедливості - учинять самосуд. Тим часом малолітки відчувають себе мало не героями і хизуються скоєним.

Варто нагадати, що бразильський чоловік протягом кількох днів катував власну дружину з допомогою ритуалів чорної магії, щоб нібито вигнати злих духів. Тридцятирічний Вашингтон Рібейра катував жінку за допомогою палиць, хлистів та інших знарядь.

Нагадаємо, кіберполіція вивела на чисту воду та затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно. У повідомленні йдеться, що 26-річна жінка була порноакторкою і вирішила використати свого сина для порно, якому на той момент було два роки, щоб заробити більше грошей.

Як повідомляв "Знай.ua", у середу, 6 лютого, стало відомо про страшний злочин під Києвом: невідомий чоловік згвалтував дівчину і втік у невідомому напрямку.

Також "Знай.ua" писав, що від жорстокості та цинізму Сергія Улокіна, одеського маніяка, який з особливою жорстокістю ґвалтував і шантажував дівчат більше десяти років, в жилах холоне кров. Для його упіймання доклали неймовірних зусиль, але суд відпустив маніяка під копійчану заставу.

Порошенко виглядає лузером, Зеленський - запит на зміни. Леонід Швець