Бразильський чоловік протягом кількох днів катував власну дружину з допомогою ритуалів чорної магії, щоб нібито вигнати злих духів.

Тридцятирічний Вашингтон Рібейра катував жінку за допомогою палиць, хлистів та інших знарядь, повідомляє Daily Mail.

Садист погрожував, що принесе жінку в жертву, якщо вона спробує покликати на допомогу. Тим не менш нещасної вдалося втекти, коли Рібейра відправився в магазин. Жінка побігла в поліцейську ділянку, де розповіла про страшні речі, що кояться в її будинку.

Травми жінки на стегнах

Бразильська поліція опублікувала знімки, на яких видно великі почорнілі ділянки мертвої плоті на стегнах жінки. Травми отримані під час так званих церемоніальних дій, за допомогою яких фанатик намагався вигнати "злих духів".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На спині жертви також видно сліди опіків, отримані в результаті обливання окропом або воском. Великі ділянки тіла були знебарвлене в результаті синців після неодноразового биття.

Крім того, у жінки зламана права раку, про що вона навіть не підозрювала. За словами потерпілої, садист ігнорував погіршення стану ран.

Вашингтон Рібейра

Передбачається, що підозрюваний, який належить до культу поклоніння дияволу, погрожував потерпілій, що пожертвує її життям і життям дитини темним духам.

Шанувальник чорної маги був заарештований після того, як прибув у поліцейський відділок, стверджуючи, що він родич, який розшукує зниклу безвісти жінку.

Знаряддя истезаний

Після затримання співробітники поліції увірвалися в будинок до "оккультисту" і виявили безліч предметів для ритуалів чорної магії, артефакти і різне ружие.

За словами лікарів, жінка пережила кілька операцій на ногах, ослаблена, але знаходиться в стабільному стані. Їй знадобиться час на відновлення, щоб вилікуватися від травматичного інциденту і фізичних травм. Дитині також була надана медична допомога у зв'язку з отриманими травмами.

Нагадаємо, пілот із Ботсвани покінчив з собою, влетівши в будинок місцевого льотного клубу на літаку після того, як посварився з дружиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа, дванадцятирічний хлопчик захотів розіграти сексуальну сцену з "Grand Theft Auto" і згвалтував свою шестирічну сестру.

Також "Знай.uа" писав, що турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.