Мешканці одного з будинків у Запорожье стали свідками вкрай неприємного сусідства. В Осипенковському мікрорайоні в житловому будинку оселилася змія. Відповідне відео у соцмережі опублікували очевидці, які були дуже налякані таким "відвідувачем" своєї квартири.

Відомо, що крізь діру в стіні змія проникла в обитель українців. Заспокоїв тільки той факт, що змія неотруйна і це всього лише жовтий полоз.

Жовточеревий полоз

Українці в коментарях діляться своєю думкою на рахунок такого повзучого відвідувача:
"А я на першому поверсі живу... ця якщо на 4-й залізла , то що вже про перший говорити?! Що гірше: те, що у ваш будинок заповзла змія або те, що ви її втратили з поля зору?", "Боюся їх до непритомності ... взагалі не думала , що вони можуть залізти в квартиру , ми ж не в Австралії живемо ... а тут відразу на четвертий", "Кришку унітазу головне закривайте"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"І як зрозуміти яка з цих "колишніх" отруйна, а яка ні? Як зрозуміти, коли потрібно обіс*ратись а коли помолитись? Хоча можна зробити і те і те", "У них же начебто зараз шлюбний період, напевно шукає собі пару", "Клас. Настоянку можна зробити", "Привід змінити квартирку", "Настав час з'їжджати", "А якщо відразу не побачив, і маленька дитина повзає по хаті. Це просто шок. Але питання в іншому - у великих будинках змії не лазять, якщо до цього її не принесли додому в іншу квартиру."

Нагадаємо, раніше в Києві підірвали авто офіцера спецслужб.

Раніше портал Знай.uа писав, що на зірку серіалів упав самогубець.

Також, Знай.uа повідомляв, що в одному з супермаркетів кияни отоварювалися разом з трупом охоронця