У Харкові стався жахливий інцидент, який ледь не коштував життя пенионерке на ймення Раїса Пуляєва. Вона йшла по вулиці, як раптом почула хлопок, а потім побачила, що на ній загорівся одяг, потім волосся і штани. Інцидент стався біля дев'ятиповерхового будинку по проспекту Ювілейного, 67. Про подію розповідає сама постраждала.

"Я швидко зняла куртку, а вона з діркою і вся чорна. Я сама не бачила, але перехожа жінка сказала, що в мене загорілося волосся і згоріли брюки", - розповіла Раїса.

За даними облуправління Нацполиции, попередня версія події – вибух силового кабелю.

В результаті НП, виявилася знеструмленою Салтівська підстанція.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Попередня причина відключення – пошкодження кабелю. На даний момент подробиці з'ясовуються", - підкреслили в АК "Харківобленерго".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що страшна пожежа сталася 16 лютого в одноповерховому житловому будинку на вулиці Прилужна в селі Приліпка Вовчанського району Харківської області. Після прибуття на місце трагедії рятувальників, вогонь встиг охопити дерев'яні конструкції перекриття, домашні речі та меблі площею близько 12 "квадратів". Рятувальники ДСНС оперативно загасили полум'я.

У ДСНС розповіли, що при обстеженні внутрішніх приміщень пожежними були виявлені тіла двох загиблих: чоловіки 1973 і жінки 1962 року народження. Також там зазначили, що причиною загоряння,швидше за все, стало необережне поводження з вогнем.

Зараз обставини пожежі встановлюються.

Нагадаємо, Вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м.

"Знай.ua" повідомляв, На улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем.У курортному селищі Східниця на Львівщині спалахнула готель. В результаті інциденту постраждала жінка.