У Києві правоохоронці затримали іноземних громадян, які займалися наркоторгівлею, вилучено понад 300 кг героїну.

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Столичні поліцейські виявили велику партію наркотиків у ніч з 23 на 24 квітня. Іноземці перевозили наркотичні речовини через Україну до Європи.

"Сьогодні вночі у результаті вдалої роботи оперативниками Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції в столиці нашої держави затримані іноземні громадяни, які займалися поставкою та організацією транзиту через нашу країну до Європи героїну в великих обсягах", - написав він.

В'ячеслав Аброськін додав, що під час операції вилучили більше 300 кг героїну.

Ми, Національна поліція України, поступово наступаємо на міжнародну наркозлочинність та спуску їм вже не дамо....

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Dinsdag 23 april 2019

Варто зазначити, що у Київській області правоохоронці встигли вилучити 600 кг героїну на загальну суму близько 50 мільйонів доларів США. В результаті чого працівники поліції затримали чотирьох іноземців: громадян Молдови, Туреччини та двох уродженців Македонії. Наркотики зберігалися в орендованому гаражі поруч з сотнями кілограмів фруктів.

Також стало відомо про те, що на річці Дунай між районом румунського міста Суліна і українського села Вилкове прикордонники виявили перевернуту яхту. Пізніше з'ясувалося, що в схованках на дні судна перевозилося рекордну кількість кокаїну.

Нагадаємо, нещодавно в Африці затримали російських моряків з рекордною кількістю кокаїну на борту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Нігерії заарештували швейцарський танкер San Padre Pio з українським екіпажем з 16 моряків. Причиною називають незаконну торгівлю паливом.

Також портал "Знай.uа" писав українські моряки потрапили в лапи ФСБ: шиють справу.