На сході Марокко сталася жахлива аварія. Так, в результаті падіння пасажирського автобуса у зрошувальний канал загинули 16 людей, ще 17 отримали травми різної тяжкості. Відомо, що в автобусі перебували мігранти.

Аварія сталася між містами Сайдія та Надор. В автомобілі перебували мігранти з африканських країн, розташованих на південь від Сахари. Водій зник з місця події. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Причина аварії не називається. На місці події працюють екстрені служби. Поліції належить перевірити не тільки обставини аварії, але і те, як стільки нелегальних мігрантів опинилися в цьому автобусі.

Варто нагадати, що в четвер, 25 квітня, в Києві на проспекті Науки машина на великій швидкості збила 11-річну дівчинку. Вона переходила дорогу на пішохідному переході і потрапила під колеса Nissan. Очевидці повідомляють, що водій їхав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати. Дівчинку від удару відкинуло на декілька метрів, так вона і залишилася лежати на асфальті без ознак життя. Водій зник з місця події.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена Зайцева, засуджена до 10 років в'язниці за смертельну ДТП, хоче оскаржити вирок, оскільки винна, за її словами, лише на 30%. Решта 70% лежить на Дронові. Про це стало зрозуміло зі слів журналістки Тетяни Доцяк.

"Ступінь вини своєї і Дронова Зайцева оцінює, як 70 [%] – Дронов і 30 [%] – вона. Просить скасувати вирок. Новий вирок призначити до п'яти років позбавлення волі і звільнити від покарання на випробування. Тобто відпустити "умовно". Цивільні позови розділити також 70 на 30", – стверджує журналістка.

Нагадаємо, залізне місиво в Криму: легковик прорізав маршрутку, є загиблі, перші кадри 18+.

Як повідомляв Знай.uа в Україні з'явилися перші інспектори з паркування: що зміниться для водіїв.

Також Знай.uа писав, у Києві горе-водій збив маленьку дівчинку і втік: пролетіла п'ять метрів і впала.