У Румунії недалеко від курортного міста Констанца сталося ДТП, в якому загинув відомий модельєр.
У понеділок вранці , 29 квітня, в окрузі Констанца в Румунії загинув модельєр Разван Чіобану. Дизайнеру було 43 роки. Про це повідомляє на місцеве видання Digi 24.
"Модельєр Разван Чіобану помер у понеділок вранці в ДТП в окрузі Констанца, після того, як автомобіль, яким він керував, врізався у кілька дерев. Його тіло було знайдено поруч з автомобілем. Він повертався з вечірки, з приморського клубу", - йдеться в повідомленні.

Свідки аварії припускають, що румунський дизайнер заснув за кермом, перш ніж транспортний засіб кілька разів перекинувся і зупинився на полі.
Крім того, Чобану не пристібнув пасок безпеки, повідомляє видання. Через це, а також через швидкість водія викинуло з машини, і він загинув місці.
Авто, яким він керував, належала другу модельєра з міста Келераші. У машині були виявлені два документи, що засвідчують особу: один дизайнера, а інший – власника. У машині Чобану був сам.

Поліцейські продовжують перевірку, щоб визначити точні обставини, за яких сталася аварія, пише видання.

Трагедія сталася у суботу, 27 квітня. Глядачі спочатку вирішили, що це частина вистави, однак у Талеса несподівано пішла піна з рота. За словами організаторів заходу, Соарес впав під час показу бренду Ocksa.
Також Знай.ua писав, у Вербну неділю, 21 квітня з життя пішов знаменитий радянський телеведучий і диктор Михайло Олександрович Биков. Смерть прийшла до нього раптово, на 74-му році життя.