Манекенник Талес Соарес (відомий також, як Талес Котта) впав на подіумі на Тижні моди в Сан-Паулі. До нього кинулися лікарі, чоловіка госпіталізували, але лікарі нічого не могли зробити.

Трагедія сталася у суботу, 27 квітня. Глядачі спочатку вирішили, що це частина вистави, однак у Талеса несподівано пішла піна з рота, пише видання The Mirror.

За словами організаторів заходу, Соарес впав під час показу бренду Ocksa. Припускають, що манекенник міг заплутатися у зав'язках своїх сандалій. Але на відео видно, що Талес Соарес раптово втрачає свідомість, а не спотикається на подіумі.

Причина смерті поки не з'ясована. Раніше на проблеми зі здоров'ям хлопець ніколи не скаржився. Він не вживала наркотиків і був вегетаріанцем. Ряд ЗМІ повідомляє, що, що за лаштунками показу мод не було вегетаріанської їжі, і Талес вийшов на подіум голодним. Але організатори заходу стверджують, що це не так. Медичні працівники спробували надати моделі допомогу на місці, після чого Соареса доставили в лікарню, де констатували його смерть.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У Соареса був укладений контракт з відомим бразильським агентством Base MGT, яке представляє інтереси багатьох акторів і моделей. Друг талес сказав, що той помер, роблячи те, що любив.

Нагадаємо, пішов з життя легендарний український актор: оплакує вся країна.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер творець унікального шедевра: його використовував кожен.

Також "Знай.ua" писав про те, що помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.

У Мадриді у віці 91 року помер письменник Рафаель Санчес Ферлосіо. Романіст, есеїст, політолог і фахівець в галузі лінгвістики Ферлосіо отримав широку популярність як автор роману "Харама", що розповідає про один день з життя 11 молодих людей, які приїхали на відпочинок на узбережжі річки Харама. За цей роман він отримав премію Надаля - одну з найпрестижніших літературних премій Іспанії.