У Львові часто проходять весілля, на яких молодята і гості з'являються в екстравагантних нарядах, але такого повороту не очікували навіть затяті вигадники. На одне з весіль нареченого і наречену прийшли вітати гості у військовій формі, що нагадує нацистську.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook директор Українського єврейського комітету Едуард Долинський.

"Весілля у Львові. Молодята з гостями у нацистській формі". написав під знімками Едуард Долинський

На фотографіях можна побачити молодят у весільних нарядах і їх запрошених гостей. Вони позують на площі поруч з архікатедральним собором Святого Юра у Львові, біля пам'ятника митрополита Андрія. На фото 23 людини, серед них є діти, святково одягнені чоловіки і жінки, люди у вишиванках.

Найдивніше полягає в тому, що кілька героїв весільної фотосесії одягнені у військову форму, що нагадує німецьку військову форму солдатів вермахту: підперезані кітелі, галіфе, чоботи, каски темно-зеленого кольору.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дата зйомки не уточнюється. Також невідомо, хто ці люди, зображені на фото.

Нагадаємо, що співачка і актриса 23-річна Аліна Гросу одягла весільну сукню і нарешті зіграла довгождане весілля. Поки що тільки на екрані. 21 квітня на телеканалі "Україна" вийде прем'єра 4-серійного фільму "Замок на піску".

Аліна Гросу зіграла одну з головних ролей. Відомо, що у стрічці показано життя сімейної пари. Він є блискучим лікарем – репродуктологом в клініці ЕКО, а вона – його помічниця і права рука. У них є прекрасна дочка Ліза – студентка медичного університету, але це щастя було недовгим.

Раніше Знай.uа повідомляв, у сучасному світі у кожної родини свої правила і розуміння того, яким має бути сімейне вогнище. Однак у 50-х роках минулого століття навіть випускалися керівництва для жінок, як потрібно вести себе у власному будинку.

Також Знай.uа писав, божевільні тести на вагітність з минулого: чому жінку намагалися задушити, а кролики вмирали.