У вівторок, 30 квітня, внаслідок прикрої автопригоди в Росії, постраждали українці. У результаті зіткнення КамАЗа та пасажирського автобуса Yutong у Кромському районі Орловської області РФ постраждало 15 українців. Спочатку було госпіталізовано п'ять українців. Про це повідомили в МНС РФ Орловської області. Після потужного удару від зіткнення автобус перекинувся і вилетів у кювет.

Автобус прямував з Києва до Москви. Загалом у салоні знаходилось 52 пасажири. П'ятьох постраждалих терміново госпіталізували в найближчу Кромську центральну районну лікарню. Але, як стало відомо, кількість постраждалих у автопригоді зростає.

Повідомляється, що загалом в лікувальний заклад звернулося 26 осіб, з них п'ятьом була надана допомога. Відомо про одну людину, який знаходиться в важкому стані. Це водій пасажирського автобуса.

При цьому в Консульському відділі Посольства України в Росії зазначили, що аварія трапилася близько першої години ночі. На даний момент консул уточнює подробиці і причини події, а також стан здоров'я постраждалих українців.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У багатьох пасажирів автобуса виявили травми різного ступеню, зокрема, порізи і забої. Автобус їхав із Києва.

"Інші звернулися мають дрібні подряпини, удари, переломи", - зазначили у виданні.

У свою чергу, місцеві ЗМІ повідомили, що один чоловік наразі перебуває в операційній і його стан оцінюється як важкий. Ще двох постраждалих жінок планують відправити в Орловську обласну клінічну лікарню. Про це повідомили медики. Решта, хто отримав незначні травми, вже розміщені в готелі в Орлі.

Нагадаємо, чекав на поїзд і впав на рейки: моторошна НП у київському метро потрапила на відео.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Росії автобус з українцями врізався у вантажівку, десятки постраждалих: перші кадри та подробиці.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.