В Російській Федерації сталася страшна автокатастрофа, у якій постраждали громадяни України. Так, в Орловській області пасажирський автобус зіткнувся з "Камазом". Повідомляється, що в автобусі знаходилися 54 пасажира. У результаті жорсткого зіткнення автобус перекинувся і вилетів у кювет, постраждав 21 пасажир.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на оперативну інформацію Головного управління МВС по Орловської області, пише "Політека".

"Попередньо встановлено, що на 423-му кілометрі автодороги М-2 "Крим" сталося зіткнення рейсового автобуса марки Yutong з автомобілем "КамАЗ". На даний момент за медичною допомогою звернулася 21 людина. У багатьох забої та порізи", - заявило обізнане джерело журналістів.

За даними російських правоохоронних органів, автобус їхав з української столиці, всі постраждалі — громадяни України. Співрозмовник журналістів у лікарні розповів, що один з постраждалих - у важкому стані, у решти — травми середньої тяжкості.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена Зайцева, яка стала винуватцем кривавої ДТП в Харкові, внаслідок якого загинуло 6 осіб та ще 6 опинилися в лікарні з важкими травмами, була засуджена до 10 років в'язниці, проте, плануює оскаржити вирок. За словами винуватниці страшної трагедії, вона винна лише на 30%. Решта 70% - вина іншого учасника аварії Геннадія Дронова. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Тетяна Доцяк.

"Ступінь своєї провини і Дронова Зайцева оцінює, як 70 [%] - Дронов і 30 [%] - вона. Просить скасувати вирок. Новий вирок призначити до п'яти років позбавлення волі і звільнити від покарання на випробування. Тобто відпустити "умовно". Цивільні позови також розділити 70 на 30 ", - стверджує журналістка.

Нагадаємо, співачка МакЅим вперше розповіла про жахливу ДТП: боляче навіть згадувати.

Як повідомляв Знай.uа чеський легіонер "Аланьяспора" загинув у ДТП.

Також Знай.uа писав, "Улюблена жінка Саакашвілі" розбилася в ДТП: кадри з місця подій.