У п'ятницю, 19 квітня, під час дебатів між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком на НСК "Олимпійський" зникла людина.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Чоловіка з 19 квітня більше ніхто не бачив, повідомляє Telegram-канал Київ Оперативний.

У повідомленні уточнюють, що зник 52-річний громадянин Білорусі Кирило Курганович, який працює у Києві дизайнером.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У п'ятницю, 19 квітня, він вирішив відправитися на стадіон, щоб подивитися дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

В цей же день його з центру Києва забрала карета швидкої допомоги. Імовірно, у білоруса була черепно-мозкова травма. Про подію одразу ж повідомили родичам чоловіка, а також зателефонували до посольства Білорусі.

Швидка допомога
Швидка допомога

Тим часом Курганович відмовився від госпіталізації.

Повідомляється, що рідним він зателефонував 20 квітня і повідомив, що прямує додому. Після цього його ніхто не бачив, про нього ніхто нічого не чув і на дзвінки чоловік не відповідав.

Зазначається, що його мобільний телефон опинився у руках невідомих.

У поліції повідомили, що Кирило Курганович був одягнений в одяг, як на фотографії. Розмовляє з характерним акцентом.

Він має особливу прикмети ­– на лівому передпліччі у нього є тату скорпіона, на лівій руці – шрам, також є шрам над скронею праворуч.

"Якщо ви бачили або знаєте, де знаходиться розшукуваний чоловік, зателефонуйте за номером "102", відзначають правоохоронці.

поліція
поліція

Нагадаємо, у вівторок, 30 квітня о 12.00 за київським часом ЦВК оголосила офіційні результати виборів президента України-2019.

засідання ЦВК
засідання ЦВК

Так за результатами другого туру виборів беззаперечним переможцем і новообраним президентом став Володимир Зеленський із результатом 73, 22% голосів проти 24.45% у чинного глави держави Петра Порошенка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Петро Порошенко та Володимир Зеленський разом на передвиборчу агітацію до першого туру витратили 728 мільйонів гривень.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Виборчий фонд Порошенка становив 585 мільйонів гривень і поповнювався лише власними коштами. Це в 4 рази більше, ніж розмір фонду Зеленського, який становив 156 мільйонів і фінансувався з різних джерел.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.