19 квітня на НСК "Олімпійський" пройшли дебати між кандидатами в президенти України.

У них брали участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

Ось як відреагували користувачі Facebook на це грандіозне дійство.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Респект Зеленському! Голосувати однозначно за Володимира Олександровича! Так він не володіє методикою риторики так як Порошенко, але він щирий, відвертий і чесний! Він відповів на всі питання і химерні звинувачення, тоді як Порошенко лив воду", - пише Алла Галкіна.

"Соромно за чинного президента, змінюю своє рішення на користь Зеленського. Ганьба тим, хто говорив, що Володимир не вміє говорити. Це Петя не вміє говорити, верещить на всю Україну", - пише Світлана Ловінська.

Знайшлися і ті, хто не підтримав Зеленського на дебатах.

"Боже правий, що цей ЗЕдебіл меле... воно таке далеке... він взагалі не розуміє чому на цей стадіон прийшов", - пише Вікторія Таневська.

Варто нагадати, що Буквально кілька хвилин тому завершилися довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським і чинним гарантом Петром Порошенком.

На початку дебатів пройшло жеребкування, яке і визначило, хто ж почне кожен блок дебатів. Переможцем першого "спарингу" став Володимир Зеленський, який офіційно і почав "батл" кандидатів

Спочатку Зеленський зазначив, що не є звичайним політиком, а звичайною людиною, яка прийшла у політику.

"Я не політик. Зовсім не політик. Проста людина. Яка прийшла зламати цю систему. Я результат ваших помилок і обіцянок", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, Порошенко пояснив "рукастість" своїх соратників

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський розповів, перед ким стане на коліна

Також "Знай.ua" писав про те, що Дебати Зеленський - Порошенко паралізували Київ