У центрі окупованого путінськими бойовиками Луганська напроти так званого "управління МВС ЛНР" відбулося сумне видовище.

Завдяки повідомленням українських ЗМІ стало відомо, що окупаційна "влада" міста з нагоди прийдешнього 9 травня вирішила провести "реконструкцію" взяття "відважними бійцями" німецького Рейхстагу. Ним виступив "віджатий" сепаратистами Будинок техніки. Тут зараз розташовано "інститут культури і мистецтв ЛНУ ім. Т. Шевченка.

Багато жителів центру Луганська не були обізнані про те, що відбувається, тому в перші хвилини в соцмережах панувала паніка. Городяни були налякані і вирішили, що за потужними вибухами і стріляниною почалося відновлення бойових дій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські воїни хоробро відбили удар противника, знищили порушників повітряного простору, зуміли прикрити піхоту під час переходу в наступ, знищивши повітряні цілі ворога на гранично малій висоті.

У п'ятницю, 3 травня, в зоні проведення Операції об'єднаних сил пройшли тактичні навчання з протиповітряної оборони. У тренуваннях взяли участь дивізіони, батареї та інші підрозділи протиповітряної оборони оперативно-тактичних угруповань ООС, повідомляє прес-служба відомства.

Варто нагадати, що в Україну прибули трохи більше 130 військовослужбовців бригадної тактичної групи "Страйк" 101-ї повітряно-десантної (десантно-штурмової) дивізії армії США. Церемонія передачі повноважень між двома підрозділами американської складової місії JMTG-U пройшла 2 травня у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім.гетьмана Петра Сагайдачного.

Нагадаємо, комуністи проти терористів: ватажки "ДНР" не поділили владу 1 травня.

Як повідомляв Знай.uа "Дуже добре пам'ятаю": українець показав, як виглядала Горлівка задовго до окупації, зворушливе відео.

Також Знай.uа писав, бразильський вбивця українців Лусваргі почув вирок суду: Путін йому не допоможе.