У Черкасах стався страшний інцидент. Так, на вулицях міста побили журналіста-розслідувача Вадима Комарова. У даний момент працівник ЗМІ знаходиться в реанімації третьої міської лікарні у важкому стані.

Про це стало відомо завдяки повідомленню депутата міськради Олександра Радуцького.

"Необхідна допомога всіх світил медицини та молитва за його здоров'я. Гарантії 50 на 50", – повідомила у Facebook родичка журналіста Світлана Комарова.

Вадим Комаров

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Місцеві журналісти пишуть, що Вадим Комаров знаходиться у вкрай важкому стані. Побитого журналіста з розбитою головою сьогодні близько дев'ятої години ранку побачили перехожі просто на вулиці на перехресті Надпольної та Небесної Сотні. Вони й викликали "швидку".

Наголошується, що Вадим Комаров в своїх публікаціях не раз підіймав дуже гострі теми. Одна з найгучніших публікацій за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова: розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що будинок депутата Павла Пинзеника пограбували. Інцидент стався під Києвом, смт Глеваха. Як стало відомо, четверо осіб вчинили розбійний напад на будинок депутата Верховної Ради від фракції "Народний фронт", першого заступника голови комітету з питань регламенту та організації роботи парламенту Павла Пинзеника. Суму викрадених коштів представник поліції Микола Жукович не назвав.

Нагадаємо, підозрюваний в організації вбивства Катерини Гандзюк вийшов на волю: справу намагаються поховати.

Як повідомляв Знай.uа Берлусконі терміново госпіталізували після нападу: перші подробиці.

Також Знай.uа писав, неадекват розстріляв парафіян церкви у світле свято: дикі подробиці.