Учасниця популярного шоу "Топ-модель по-українськи" Анна Троян зникла безвісти. 3 травня, близько 22.00 дівчина вийшла на прогулянку в районі метро Лісового масиву і не повернулася додому.

Про це повідомив хлопець Анни на своїй сторінці в Instagram.

Він написав, що у дівчини сіла зарядка на мобільному телефоні і та досі не вийшла на зв'язок.

У Facebook ще одна близька людина дівчини Ганна Савченко написала про зникнення:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Друзі, знайомі і просто небайдужі люди! Прошу вашої допомоги! Пропала дівчина, рідна мені і моїй родині людина -Ганна Володимирівна Троян. Останній раз виходила на зв'язок вчора (3.05) о 22.00 в районі м. Лісова. Якщо бачили або знаєте яку-небудь інформацію про Аню, прохання відгукніться або зробіть репост".

Нагадаємо, дівчина брала участь у 2 сезоні шоу "Топ-модель по-українськи". Вона запам'яталася глядачам своєю неабиякою зовнішністю і поведінкою: дівчина зізналася, що має проблеми з наркотиками. За словами Троян, вона приймала їх з тих пір, як почала зустрічатися з хлопцем. Дівчина заявила, що готова зробити все, щоб назавжди позбутися цієї згубної звички і стати професійною моделлю. Для Анни Троян участь у шоу була щасливим квитком в інше життя.

Раніше ми писали, що на Кіпрі знайшли серійного вбивцю. Ним виявився офіцер греко-кіпрської армії.

Як наголошується, передбачуваний злочинець заявив, що він убив п'ять жінок і двох дівчаток. Відомо, що маніяк вбивав виключно приїжджих. Коли жертви були мертві, він поклав кілька тіл у валізи і сховав. Одну з них був виявлений недалеко від Нікосії в озері Коккінопезоула.

Як повідомляв "Знай.uа", на Харківщині стався кричущий злочин. Правоохоронні органи затримали 4 осіб, серед яких 2 неповнолітніх, за підозрою у вбивстві військовослужбовця.

Також "Знай.uа" писав, що кіберполіція вивела на чисту воду і затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.