Майор поліції Антон Павленко, якого застрелили у ніч проти неділі, 5 травня, у Баришівці Київської області невідомий, днями вперше став батьком. У ту фатальну ніч правоохоронець з друзями відзначав одразу дві великих події – свій день народження та народження первістка. Вітчим поліцейського Анатолій Юрченко розповів ТСН, що 2 травня у Павленка народився син. Його дружина ще й досі знаходиться у лікарні.

Як розповів родич поліцейського, цього року взимку на Павленка вже було скоєно один замах. У січні в правоохоронця стріляли на власному подвір'ї. Біля дому, в якому він мешкав. Тоді чоловіку дивом вдалось вижити. Куля влучила у голову та сильно пошкодила ніс. На пластичну операцію збирали гроші всією родиною. Нападників не знайшли до цих пір.

Нещодавно стало відомо, що моторошне вбивство начальника управління поліції Баришівки Київської області пов'язують з його професійною діяльністю.

Також вітчим розповів, що Антон виріс у Баришівці, закінчив школу з золотою медаллю, а потім закінчив Луганський університет внутрішніх справ. Служити у правоохоронних органах молодий чоловік мріяв з дитинства. Раніше він проходив службу в зоні проведення ООС. На посаду заступника начальника Баришівського відділку поліції прийшов у званні капітана і згодом його підвищили у посаді - оцінили званням майора.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Ресторан, біля якого стався напад, досі зачинений - у закладі продовжуються слідчі дії. Нападників ще не знайшли. Вбитому поліцейському був 31 рік. У Київській області досі тривають заходи в рамках плану "Сирена" по встановленню та затриманню осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, жорстоке вбивство поліцейського під Києвом: копи озвучили основну версію. У Київській області тривають заходи в рамках плану "Сирена".

Також Знай.uа писав, творець LinguaLeo жорстоко вбив власну сестру в батьківському домі: вісім ножових.