З'явилася інформація про те, що жорстоке вбивство начальника управління поліції Баришівки Київської області пов'язано з його професійною діяльністю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-секретаря ГУ Нацполіції в Київській області Миколи Жуковича.

поліція
поліція

"Пов'язане з професійною діяльністю, тому що відкрито кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України - це посягання на життя співробітника правоохоронного органу. Якщо ні - було б відкрито статтю 115 - умисне вбивство. Тобто, ми пов'язуємо (вбивство) З його професійною діяльністю", - розповів Жукович.

Жукович додав, що убитий поліцейський був 1987 року народження. За його словами, у Київській області тривають заходи в рамках плану "Сирена" по встановленню та затриманню осіб, причетних до злочину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 13 лютого 1936 року під мостом Моранді в італійському місті Катанзаро було знайдено мертве тіло чоловіка. Ним виявився місцевий житель Джузеппе "Пепе" Веральді і судячи за характером травм на тілі й голові, він впав вниз з мосту. Поліція швидко закрила справу, постановивши, що Веральді наклав на себе руки. Але сім'я жертви була з цим категорично не згодна. За їх словами, у Пепе не було жодних приводів вбивати себе і його вбили. Звичайно, правоохоронці на такі протести махнули рукою, адже кому хочеться вірити, що їх близька людина вирішила звести рахунки з життям.

Нагадаємо, на Комарова напали в Черкасах, журналіста намагаються врятувати в реанімації: перші деталі.

Як повідомляв Знай.иа у Львові неадекват обстріляв дитячий майданчик з балкона: будьте обережні, це не вперше.

Також Знай.uа писав, творець LinguaLeo жорстоко вбив власну сестру в батьківському домі: вісім ножових.