5 травня об 11:28 в головне відомство МНС Російської Федерації надійшло повідомлення про те, що на висоті 3500 метрів над рівнем моря несподівано втратив свідомість молодий чоловік. За попередньою інформацією ним виявився громадянин України 1985 року народження, точну інформацію про особу встановити на цей час не вдалося.

Як повідомляють у відомстві тіло вже тривалий час не подає жодних ознак життя і сподіватися на успішний результат ситуації марно. За словами МНС Російської Федерації на місце події вже відправлено 14 кваліфікованих рятувальників на двох одиницях техніки для того, щоб доставити тіло загиблого в найближчий населений пункт і встановити особистість.

Нагадаємо, висота гори Ельбрус становить 5642 метри над рівнем моря, а це означає, що українцю залишалося зовсім небагато для підкорення найвищої точки Європи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, раніше в центрі Києва був по-звірячому вбитий співробітник поліції, на даний момент вже відомі нові подробиці страшної трагедії і хто саме винен у трагедії. Відомо, що вбивця залишив молоду дружину і новонароджену дитину без їх рідної людини, а сам поліцейський повинен був незабаром зустрічати сім'ю з пологового будинку.
Як повідомляв портал "Знай.ua", медики підтвердили, що журналіст Комарів впав у глибоку кому отриманої напередодні черепно-мозковой травми. Нагадаємо, днями в Черкасах посеред міста жорстоко побили відомого журналіста після чого його терміново прооперували. Комаров відомий публіці своїми острымы і різкими висловлюваннями з приводу політиків, бізнесменів і різних впливових людей. За попередньою інформацією його діяльність могла стати приводом для жорсткого побиття.
"Знай.ua" писав, що пішла з життя, але залишилася в серцях мільйонів українців народна артистка України, яка зіграла сотню ролей на сценах українського театру. Відомі українці і звичайні користувачі соціальних мереж дуже болісно відреагували на втрату.