Як повідомляє відділ комунікації обласної національної поліції в Макарівському районі Київської області прогримів вибух. Інцидент стався в одному з приватних будинків села Вільне. В результаті потужного вибуху у будівлі пошкоджені двері та вікна.

Але це дрібниця в порівнянні з тим, що в результаті необдуманих дій і спроби створити саморобний вибуховий пристрій один молодий чоловік загинув на місці, а ще троє його приятелів опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомляють співробітники поліції нещасний випадок стався через спроби молодих людей сконструювати вибуховий пристрій з тротилових шашок для майбутнього походу на риболовлю. За попередніми оцінками місця вибуху можна зробити висновок, що вибухнуло близько 400 грам тротилу. До того ж по прибуттю на місце інциденту поліцією було виявлено ще дві тротилові шашки вагою в 200 і 400 грам, а також 4 запала від ручних гранат.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як відомо з відкритих джерел, загиблому було всього 26 років, а постраждалим - 21, 27 і 38 років відповідно. З приводу стану здоров'я товаришів підривника поки що ніякої конкретної інформації немає. Заявляється, що вони живі.

Нагадаємо, раніше українці накинулися на відомого в українському сегменті YouTube журналіста Скрипіна, який відомий своїми провокаційними і прямими матеріалами. Це сталося через його позицію щодо захисту Мосейчук за провокаційну фразу під час прямого ефіру на відомому телеканалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в команді Зеленського готують кардинальні зміни в податковий кодекс України. До чого готуватися українцям у зв'язку з можливими змінами у податковій політиці країни і чи зможемо ми таким методом побороти тотальну корупцію в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом жорстоко вбили працівника національної поліції України. Вже є попередня інформація про те, що стало причиною такого вчинку і хто винен у трагедії інцидент.