На відомому і досить великому американському заводі штату Іллінойс вчора пізно ввечері стався потужний вибух. Як повідомляє сайт "Chicago Tribune" інцидент трапився в місті Уокіган. Про це на своїй офіційній сторінці в Twitter повідомило представництво шерифа в окрузі Лейк.

Twitter шерифа

За останніми даними, число постраждалих від вибуху становить мінімум чотири людини і їх вже встигли доставити в місцеву лікарню для надання першої медичної допомоги. Летальних випадків на цей час, на щастя, не зафіксовано. На місці події продовжують свою роботу співробітники поліції і медики, а пожежники разом з керівництвом підприємства намагаються встановити точну кількість працівників, які могли перебувати на заводі в момент вибуху.

Правоохоронні органи просять всіх жителів міста і туристів тимчасово утриматися від відвідування Сансет-авеню, щоб не заважати розслідуванню, а також не постраждати від можливих форс-мажорних обставин. Також, повідомляється, що причини вибуху поки точно невідомі. За попередніми даними вчорашній вибух завдав досить серйозний збиток заводу і співробітникам.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше у великому українському місті прогриміла серія потужних вибухів, кількість постраждалих від інциденту і причини цієї ситуації встановлюються. Але за інформацією з соціальних мереж населення перебуває в паніці від події.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Samsung Galaxy S10 5G не такий безпечний, як хотілося б і мало не спалив свого власника живцем. Він загорівся прямо в руках господаря. Нагадаємо, що у компанії Samsung подібні інциденти відбувалися неодноразово і все більше користувачів перестають довіряти флагманських смартфонів від юнокорейских виробників.
"Знай.ua" писав, що астрологи повідомили жахливу новину з приводу Нібіру. Людству загрожує небезпека світового масштабу, так як осколок таємничої планети ж увірвалося в атмосферу Землі, свідками цього явища стали мешканці Іспанії.