Мешканка Іспанії зняла на камеру свого смартфона незвичайне явище. Воно нагадує наслідок вибуху, який стався в небі. На ролику чітко видно величезну хмару диму. Жінка розповіла, що бачила також уламки, які розлетілися. Але на відео вони не помітні через недостатньо якісну камеру.

Ролик привернув увагу експертів з Італійського центру уфологічних досліджень. Вони провели необхідне дослідження, яке допомогло їм встановити причину події.

Кадри з відео

Фахівці вважають, що це уламок або шматок матерії таємничої планети Нібіру. Він потрапив в Зону тяжіння Землі. Нещодавно NASA виявило гігантський астероїд, який пролетів повз землю на критично близькій відстані. Якщо б його траєкторія хоч трохи змінилася, він врізався б у планету.

Уфологи вважають, що цей астероїд пролетів по дотичній Землі і попрямував у бік Нібіру, в результаті чого сталося зіткнення. Ймовірно, небесна скеля відколола шматок матерії Нібіру і силою ударної хвилі відправила його в космос.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нібіру
Нібіру

Цей об'єкт потрапив під гравітацію Землі і на величезній швидкості врізався в її атмосферу. Він пройшов частину шарів і опинився в стратосфері. Внаслідок цього стався потужний хімічний вибух через взаємодію газів. Свідком цього стала іспанка.

Уфологи заявили, що людство знаходилося на волоску від смерті, і Європа дивом врятувалася від зіткнення з уламком. Наслідки його падіння на Землю могли бути катастрофічними.

Варто зазначити, що вибух, викликаний фрагментом матерії Нібіру, може бути не останнім. Існує ймовірність того, що інші каменеподібні уламки зараз літають навколо Землі. Вони можуть потрапити під гравітацію в будь-який момент. Від маси уламка залежить те, чи станеться зіткнення. Чим вона більша, тим вища ймовірність, що об'єкт пройде стратосферу, і станеться потужний вибух. І цього разу він стане серйозною загрозою для землян.

Астероїд

Портал "Знай.uа" писав: у небі з'явилося моторошне Око Нібіру, Апокаліпсис уже близько.

Як повідомлялося, рептилоїди оселилися в Грузії, наближається вторгнення прибульців.

Раніше портал "Знай.uа" писав: археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.