Біля села Станишівка Житомирського району сталася фатальна автопригода. Учасниками ДТП стали три автомобілі. Внаслідок автопригоди дві людини загинули, ще шестеро травмовані. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у понеділок, 6 травня. Кермувальника Mercedes-Benz затримали. Наразі він знаходиться під охороною в спеціальній палаті лікарні.

У повідомленні зазначають, що аварія сталася напередодні на автошляху Житомир-Сквира-Ставище.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mercedes-Benz, 49-річний житель Житомира, рухаючись в напрямку Києва, не врахував дорожню обстановку та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106 під керуванням 69-річного киянина, який зупинився в крайній лівій смузі для виконання маневру повороту ліворуч і віддав перевагу в русі зустрічним транспортним засобам", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Один з автомобілів вилетів на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з Toyota Camry, за кермом якої перебував 45-річний житель Житомира. Від отриманих травм він загинув.

В лікарню з різними травмами були госпіталізовані обидва водії та п'ятеро пасажирів: три – з Toyota Camry і подружжя з ВАЗ-2106. Згодом чоловік, 1946 року народження, помер у лікарні. Медики виявились безсилими.

За фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею про нарушениеи правил безпеки дорожнього руху (ч. 3 ст. 286 КК України). Водія Mercedes-Benz затримали. Він знаходиться під охороною в спеціальній палаті лікарні.

Нагадаємо, спалахнули та згоріли дотла: герої відомого шоу розбилися в страшній аварії, кадри з місця. В мережі почали публікувати відео та фото з місця аварії. Два автомобілі зіткнулися лоб в лоб, спалахнули і згоріли дотла.

Як повідомляв Знай. ua, відомий російський співак і актор розбився прямо по дорозі з Храму.