На Івано-Франківщині стався випадок, що не налазить на голову. 23-річна мати вбила і спалила труп своєї дитини.

Як повідомляє сайт kurs.if.ua, дитина плакала і не давала горе-матері заснути. Саме це є першою версією горе-матері. Причиною такого страшного вчинку, який не підлягає жодному оправданню, стало те, що дитина плакала через хворобу і не давала матері заснути.

Під час судового процесу жінка спробувала перекласти провину на батька дитини, однак нічого не вдалось. Її вину судом було повністю доведено.

Після скоєного злочину зловмисниця віднесла тіло в ліс і двічі спробувала спалити його. Обгорілі останки жінка жорстоко сховала під хмизом. Під час судового процесу неадекватна матір вирішила змінити свідчення. Вона звинуватила в вбивстві батька дитини, з яким вона на той момент не жила.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

За її словами, чоловік побив її, напоїв психотропною речовиною і викрав її. У підсумку вона прокинулася вже в лісі.

Разом з тим підозрювана не могла пояснити, звідки на її одязі залишилися сліди горючих матеріалів.

Також вона розповіла, що поліція побоями змусила її підписати свідчення про те, що у смерті малюка винна саме вона. Жінка підкреслила, що правоохоронці відвозили її в ліс на відтворення події, били кулаками і гумовими кийками, а також палили їй шкіру сигаретами.

Фельдшер, яка оглядала її, нібито теж була залякана поліцією, тому нічого не розповіла про побої. В ході судового засідання та численних експертиз була встановлена вина підозрюваної. Також судді не встановили пом'якшувальних обставин для вбивці. І це не дивно, адже вона до останнього не покаялась у скоєному.

Коломийський міський районний суд виніс вердикт щодо жінки, яким визнав її винною у скоєнні малолітньої дитини. Тепер горе-маму чекають 11 років в'язниці.

Нагадаємо, святкував День народження і мав забирати дружину із пологового: у вбивстві українського копа спливли трагічні деталі.