На Одещині в Овідіопольському районі в ході побутової сварки стався прикрий інцидент, який міг закінчитись фатально. Із травматичної зброї вистрілили у народного депутата Олександра Урбанського. Про інцидент повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк в ефірі телеканалу "112".

"В Овідіопольському районі області надійшло повідомлення, що громадянин під час конфлікту на одній з баз відпочинку отримав поранення ноги з пристрою травматичної дії, так званого травмата, як в народі кажуть. Цим громадянином виявився народний депутат України Олександр Урбанський", - зазначив Форостяк.

За фактом хуліганства із застосуванням зброї відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ. Чоловіка, який стріляв, затримали. У нього вдома виявили незареєстровану вогнепальну зброю.

Форостяк сказав, що конфлікт виник на побутовому ґрунті. На цій базі відпочинку повинен був проходити семінар, пов'язаний з психологічним тренінгом. А п'яний власник бази відпочинку спровокував конфлікт з учасниками. Серед учасників, як виявилося, був народний депутат, і, власне, під час цієї сварки він застосував травматичну пристрій для пострілу травматичних боєприпасів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Конфлікт зі стріляниною стався в готелі "Хуторок у Зіни", який належить колишньому голові Білгород-Дністровської РДА Володимиру Зінченко. Інцидент стався через п’яного власника.

Голова Одеської облради і брат нардепа Анатолій Урбанський розповів виданню подробиці.

"Стріляли в мого брата. Напад не пов'язаний з парламентською діяльністю: брат заступився за свою дружину, до якої з образами не давав спокою директор приватного готелю. Брат приїхав туди з дружиною на запрошення друзів. Постріл з травматичної зброї був зроблений в ногу, є проникаюче поранення", - цитують Урбанського.

Нагадаємо, Особистого охоронця Яроша добивають в путінських катівнях

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кримський ув'язненний Балух написав емоційний лист українцям

Також "Знай.uа" писав про те, що Страшна правда про тортури в Бердянській колонії прогреміла на всю Україну.