Таємнича смерть співробітника правоохоронних органів викликала за собою багато питань. За інформацією московських оперативників, помер молодий поліцейський Жаслан Нагуманов.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Політека".

За інформацією копів, вночі в громадському туалеті в центрі Москви виявили тіло поліцейського.

"Знаходився на чергуванні Жаслан Нагуманов 1995 року народження помер від вогнепального поранення", - повідомляють московські поліцейські.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як пізніше вдалося з'ясувати журналістам, смертельне поранення правоохоронець отримав з власної табельного пістолета:

"Смерть настала близько 3 годин ночі", — констатували оперативники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Івано-Франківщині стався випадок, що не налазить на голову. 23-річна мати вбила і спалила труп своєї дитини. Як повідомляє сайт kurs.if.ua дитина плакала і не давала горе-матері заснути. Саме це є першою версією горе-матері. Причиною такого страшного вчинку, який не підлягає ніякому виправданню, стало те, що дитина плакала через хворобу і не давала матері заснути. Під час судового процесу жінка спробувала перекласти провину на батька дитини, однак нічого не вдалося. Її вину судом було повністю доведено.

Варто нагадати, що в столиці Португалії Лісабоні трапилася надзвичайна ситуація з участю наших земляків. Учасники проросійської акції "Безсмертний полк" з битами напали на українців. Про це стало відомо з інформації голови спілки українців у Португалії Павла Садохи. Дізнавшись про заплановану акцію "Безсмертний полк", яку провели посольство РФ в цій країні, місцеві комуністи і представники інших лівих партій. Представники української громади вирішили взяти в ній участь, але з гаслами і плакатами з засудженням керівника СРСР Йосипа Сталіна та його режиму.

Нагадаємо, у Вінниці жінка звинуватила копів у знущаннях: "Хотіла перерізати горло, лише б не били".

Як повідомляв Знай.uа Instagram, який заслуговує підписки: про що розповість 13-річна жертва Голокосту Єва.

Також Знай.uа писав, печера чорного диявола: що відомо про найстрашніше місце на землі, яке віднімає життя і розум.