На україно-румунському кордоні виявили вертоліт, що розбився.

Наголошується, що скоріше за все повітряне судно перевозило контрабанду. На місці знайшли тіло пілота.

Передає Хвиля.

Повідомляється, що розбитий вертоліт знайшов пастух із села Сепинца в Румунії ввечері, 9 травня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Інформацію про інцидент офіційно підтвердила поліція і прокуратура. Тепер їм належить з'ясувати подробиці трагедії.

Вертоліт був моделі Ка-26. Повітряний транспортний засіб перетнув кордон незаконно, а мета полягала в нелегальному провозі сигарет.

Офіційно поліція Румунії поки не надала жодної інформації про загиблу людину. Проте, за даними деяких румунських видань — це 48-річний білорус з Мінська Дмитро, який 5 березня вирушив зі столиці Білорусі потягом до Львова, а потім в Мукачево, де й пропав. Тіло пілота було знайдено на стадії розкладання, тому скоріше всього пригода сталася вже як кілька тижнів.

Румунська поліція висунула теорію, що вертоліт летів на низькій висоті, зачепив дерева і зазнав аварії.

Варто нагадати, що У Росії стався новий НП з літаком Boeing-737 під бортовим номером 217. Він невдало приземлився і викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на власне джерело в службі аеропорту.

Інцидент стався в понеділок, 6 травня. Літак Boeing-737 прилетів в Норильськ з Красноярська. Повідомляється, що екіпаж не зміг утримати лайнер в межах смуги, і він викотився на грунт. На борту в цей момент знаходилося більше 100 чоловік.

За інформацією офіційного порталу оперативної обстановки та прогнозу НС Красноярського краю, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, Названі ймовірні причини катастрофи в Шереметьєво

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Страшна авіакатастрофа біля столиці потрясла світ

Також "Знай.ua" писав про те, що У США Boeing з сотнею пасажирів на борту звалився в річку