На Львівщині літній чоловік помер від блискавки, яка вразила його прямо на дачній ділянці.

Від удару електрикою постраждала також і його дружина, але вона змогла залишитися в живих.

блискавка
блискавка

Стихія атакувала літню пару раптово-якраз по поверненню з поля.

"Останнє, що пам'ятає Ірина (жінка, яка вижила), як йшла в п'яти метрах від чоловіка, у неї в кишені був мобільний, а у нього - сапи на плечах. Прийшла до тями жінка вже на землі".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я повернулася, дивлюся, дід лежить, хотіла до нього підповзти, але не могла, і тоді почала кричати", - каже жінка.

Сусіди відразу ж відреагували на події і кинулися допомагати потерпілим.

"якби вони йшли ближче, напевно, розряд і бабу вбив би", - говорить один з сусідів чоловіка.

Варто нагадати, що В Донецькій області в суботу, 11 травня, в селищі Миколаївка на території Слов'янської теплоелектростанції ВАТ "Донбасенерго" сталася пожежа. На екстрений виклик зреагували 18 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки пожежно-рятувального загону.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним прес-служби ДСНС.

За інформацією рятувальників, співробітники ДСНС, які прибули на місце події, з'ясували, що сталося загоряння в металевому пилопроводі діаметром 320 мм, який прокладений на висоті 10 м. і поставляє вугільний пил з пилоприготувального цеху в котлотурбінний цех.

Ділянка пилепроводу була перекрита і здійснені заходи для його охолодження. Через годину після отримання виклику, пожежу було локалізовано і ще через годину повністю ліквідовано. Повідомляється, що надзвичайна подія жодним чином не вплинула на роботу ТЕС. Наразі причина виникнення пожежі встановлюється компетентними органами.

Нагадаємо, Посеред Києва загинули двоє військових

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Юна екстремалка згоріла живцем за лайки

Також "Знай.ua" писав про те, що Посол Канади застряг на бездоріжжі посеред українського села